Blog
Praktyczne porady, podpowiedzi, narzędzia.
Aktualna branżowa wiedza jak otworzyć i jak prowadzić lokal gastronomiczny.

Szybka i skuteczna rozmowa rekrutacyjna.
Jak się dowiedzieć podczas rekrutacji to czego potrzebujesz?

Modelowanie zachowań w gastronomii
„Zrób mi kawę”, czyli o modelowaniu zachowań w gastronomii… i nie tylko w gastronomii.

Dlaczego boimy się podwyżek cen?
Czy i jak podnosić ceny? Kiedy? Jak zrobić to najbezpieczniej?

Bierna agresja z zespole – niewidzialny wróg motywacji.
Dlaczego pomimo, że w zespole jest „ok”, nic nikomu nie można zarzucić, czujesz się w nim żle?

Feedbackowy Zespół Stresu Pourazowego…
… dla obu stron. Tym się często kończy. Potem przed kolejnym jest tylko strach i obawa, po obu stronach. Potem przed każdym kolejnym jest tylko trudniej. Dlaczego?

Jak radzić sobie w kryzysie
Podcast 1: rozmowa z redaktor Magdaleną Brzózka z portalu horecatrends.pl

Ludzie w gastronomii
Podcast 2: rozmowa z redaktor Magdaleną Brzózka z portalu horecatrends.pl
Newsletter
Dowiedz się pierwsz_.
[FM_form id="1"]