O mnie
Dlaczego to robię
Nazywam się Krzysiek Kaliciński.
Wierzę, że branża gastronomiczna może być atrakcyjnym,
stabilnym i bezpiecznym biznesem.
Zmieniam ją pomagając tworzyć i prowadzić nowoczesne koncepty,
gdzie właściwi ludzie są najważniejsi.
Pomagam zrozumieć biznes dzieląc się wiedzą, doświadczeniem.
i zmieniać biznes.

Co robię
Doradzam. Szkolę. Pomagam.

Jak to robię
Moje wartości w praktyce.
Jestem autentyczny i odważny.
Szczerze i z ciekawością buduję relacje oparte na lojalności i zaufaniu.
Rzetelnie i z pasją dzielę się całą swoją wiedzą i doświadczeniami.
Pomagam otwierać, budować i prowadzić biznes.
Pracuję zespołowo, bo razem zawsze osiąga się więcej.
Jestem i potrzebuję być zaangażowany.
Jakość tego co robię to moje logo i podpis.
Kwestionuję status quo, bo dopiero wtedy powstaje nowa jakość i wartość.
Pracuję z ludźmi, nie z firmami.

Dla kogo to robię
Pomagam właścicielom i menadżerom, którzy:
Szukają wiedzy, sprawdzonych narzędzi i rozwiązań.
Potrzebują rozwoju dla siebie i zespołu.
Chcą przestać działać "na czuja" i "gasić pożary".
Wiedzą, że trwała zmiana wymaga czasu i konsekwencji.
Chcą mieć silny i zmotywowany zespół.
Chcą mieć bezpieczny biznes z bezpiecznymi finansami.
Chcą być właścicielami atrakcyjnego dla Klientów i pracowników konceptu.

Czego nie robię
Kiedy wiemy czego nie chcemy, to co chcemy jest jeszcze bardziej wyraźne.
Pracuję z tymi, dla których pracownicy są tak samo ważni jak Klienci.
Nie działam po wierzchu, bo „retail is detail” a gastronomia to „penny business”.
Nie chodzę na skróty, bo one kosztują potem dużo więcej.
Nie zamiatam pod dywan, bo transparentność i zaufanie to podstawa dobrej współpracy.
Łatwo nie odpuszczam, jeśli mam poczucie sensu.
Nie pracuję: „jak każdy”, „jak inni”, „jak zwykle”, „jak wszędzie”.
W kwestii jakości nie biorę jeńcow, to mój podpis.
„Nie da się”, „Nie można” - dla mnie nie istnieje.
Umów spotkanie
Porozmawiamy o Twoich potrzebach i zobaczymy, może będzie nam po drodze.
